CÍMÜNK: 1133 BUDAPEST, KÁRPÁT UTCA 14.

Mobil: 06-30/385-47-11

VEZETÉKES TELEFONSZÁMUNK MEGVÁLTOZOTT! ÚJ SZÁMUNK: 06-1-408-65-29 

Rendelőnket a Pozsonyi út és az Ipoly utca kereszteződésénél találja meg, bejárat a Pozsonyi út felől. (Lásd a lentebbi térképet.)

Csak egy telefonhívás, és azonnal időpontot adunk Önnek! Akik a hívását fogadják:

Sziliné dr. Kovács Ágnes
Zátonyi Fruzsina
Kun Piroska
Reismann Judit

 

Ha letölti a betegfelvételi adatlapot, megkönnyíti és meggyorsítja a vizsgálatokhoz kapcsolódó adminisztratív teendőket. Így látogatása során a lehető legrövidebb időt kell várakozással töltenie.

Betegfelvételi adatlap letöltése

ADATKEZELÉS A REGENERO EGÉSZSÉGHÁZBAN

A betegfelvételi adatlapon található adatkezelési nyilatkozattal Ön hozzájárul ahhoz, hogy meghatározott személyes és egészségügyi adatait a Prekog Alfa Szolgáltató és Tanácsadó Kft. mint adatkezelő és adatgondozó nyilvántartsa és az egészségbiztosítási pénztárakkal és betegellátást szervező szervezetekkel létrejött szerződésekben rögzített módokon további adatkezelőknek átadja. Az adatkezelés jogszabályi alapja "Az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről  szóló 1997. évi XLVII. törvény" I. fejezet 3.§. A Regenero Egészségház a tudomány és technológia állása és a megvalósítás költségei figyelembevételével megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajt végre annak érdekében, hogy a megfelelő szintű adatbiztonságot garantálja. Intézkedéseket hoz annak biztosítására, hogy az irányítása alatt eljáró, a személyes adatokhoz hozzáféréssel rendelkező természetes személyek kizárólag a jogszabályoknak megfelelően kezelhessék az említett adatokat. Gondoskodik arról, hogy a tárolt adatokhoz belső rendszeren keresztül vagy közvetlen hozzáférés útján kizárólag az arra feljogosított személyek, és kizárólag az adatkezelés céljával összefüggésben férjenek hozzá. A Regenero Egészségház marketing célú adatgyűjtést nem végez.

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkat itt tekintheti meg.