FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGY? A Regenero Egészségház hasznos partnere lehet Önnek e feladat megoldásában!

 

uzemorvos 01
Rendelési idő:
egyeztetés szerint
Tisztelt Munkáltató!

Bizonyára Ön is tudja, hogy az 1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről 58. § (1) szerint minden munkáltató valamennyi munkavállalójára kiterjedően foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatást köteles biztosítani. A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás biztosítása történhet a munkáltató által működtetett vagy a munkáltatóval kötött szerződés alapján külső szolgáltató útján. Az alábbiakban bemutatjuk foglalkozás-egészségügyi csomagjainkat.

„Alap” foglalkozás-egészségügyi vizsgálati csomag

E szolgáltatáscsomag a legalapvetőbb foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • foglalkozás-egészségügyi kórtörténet felvétel;
  • fizikális vizsgálat;
  • vérnyomásmérés;
  • célzott vizsgálatok a munka típusa, illetve a munkahelyi környezet alapján;
  • munkaalkalmasság megítélése és dokumentációja.

5 fő felett helyben, a munkavállalók székhelyén biztosított szolgáltatás (a megfelelő helyszín biztosítása a munkáltató feladata).

A vizsgálati csomag díja: 5 500 Ft/fő

„Emelt szintű” foglalkozás-egészségügyi vizsgálati csomag

E szolgáltatáscsomag mindazon elemeket tartalmazza, amelyeket az „Alap” foglalkozás-egészségügyi vizsgálati csomag is tartalmaz. Fentieken túl azonban a foglalkozás-egészségügyi orvos havonta egy alkalommal a munkavállalók székhelyén igény szerinti alapszintű egészségügyi vizsgálatot végez. (15 fő fölötti munkavállalói létszám esetén.)

A vizsgálati csomag díja: 6 900 Ft/fő

Fentieken túl még egy meglepetéssel is kedveskedünk Önnek.

Amint a korábbiakban említettük, a Regenero Egészségház a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok mellett széleskörű szakorvosi ellátást is nyújt. Amennyiben bármely szolgáltatáscsomagunkat igénybe veszi, munkavállalói számára a Regenero Egészségház valamennyi szakorvosi rendeléséből és szolgáltatásából 10 % árkedvezményt nyújtunk!

Amennyiben szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, nem kell mást tennie, mint az itt megtalálható megrendelőlapot kitöltenie, és eljuttatni hozzánk. A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokkal kapcsolatos valamennyi fontos kérdést egyeztetni tudjuk.